dimecres, 23 de novembre del 2011

Storytelling

Ens avancem uns dies i actualitzem el nostre blog amb una entrada d'allò més original i creativa.

Us parlarem de les eines que podem utilitzar per tal de crear històries, contes o simplement una classe magistral. Les podem nomenar Storytelling; aquest és el narrador oral de contes i històries. Fem servir les eines 2.0 i les tecnologies per revolucionar el que abans eren els simples contes de paper i els transformem en històries didàctiques, entretingudes i amb un xic de vida. 
Per fer totes aquestes creacions podem fer servir diferents programes que trobem a l'abast de qualsevol persona que disposi d'un ordinador personal i connexió a Internet. A continuació, us deixem un article molt complet on podreu trobar fàcilment alguns dels programes que podeu utilitzar per fer les vostres pròpies narracions digitals: Digital storytelling: la nueva narrativa

Nosaltres ens hem decantat pel programa GoAnimate. Aquest t'ofereix un gran ventall de personatges, paisatges, sons, músiques, etc. que fan que de tot plegat en surti una bona historieta animada. Després ja només falta posar-hi imaginació i dedicació.
Des de Divendres us animem a visitar aquesta eina i que en feu la vostra creació. 
Finalment, volem dir-vos que les creadores hem intentat donar importància a l'ensenyança que ens pot proporcionar un simple conte creant aquest conte. Us el deixem a continuació; esperem que sigui del vostre grat.


Like it? Create your own at GoAnimate.com. It's free and fun!

Per saber més sobre storytelling: Aquí


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada