dimecres, 16 de novembre del 2011

Una PDI dins l'ordinador

Després de la sessió informativa sobre les PDI i d'endinsar-nos en tot aquest món, hem observat que no necessitem tenir una PDI original per tal de dur a terme totes les activitats.
Smarttech, la pàgina oficial de les Pissarres Digitals Interactives, posa a l'abast de tothom l'opció de descàrrega del programari de l'Smart Notebook pel teu ordinador personal (al final trobaràs el link de la descàrrega). Després, quan tinguis el programa instal·lat, podràs observar que tindràs una PDI professional dins del teu ordinador, i podràs dibuixar, interactuar, i sobretot, aprendre. Des de Divendres t'animem a que descobreixis noves formes d'aprendre interactuant amb les tecnologies d'avui en dia.
Us deixem uns exemples, perquè pogueu gaudir de la vostra PDI personal.

ELS LABERINTS

Intenteu trobar la sortida, aneu amb compte no us equivoqueu de camí!


 ELS JOCS DE LES 7 DIFERÈNCIES

Troba les 7 diferències en aquests dos dibuixos. No és tan fàcil com creus.


LES SOPES DE LLETRES

Busca 12 cognoms de pintors, arquitectes i escultors catalans de tots els temps.
 Els cognoms poden estar en qualsevol direcció del dret o del revés.
 



A part d'aquests, també podem fer: exercicis de relacionar, el joc del penjat, etc.
Si necessiteu més recursos, us deixem aquests enllaços que us poden ser de gran ajuda. Aquí hi trobareu més exemples. Tot i així, només necessitaríem una mica d'imaginació per tal de posar en marxa una "PDI" al nostre ordinador.

Aquí teniu el link de la descàrrega: SMART NOTEBOOK (és el primer que trobareu, només heu de seleccionar la vostra versió.)


1 comentari:

  1. podrieu explicar els avantatges de les PDI davant les pissarres clàsiques, tot i així, ja l'he instal·lat i es divertit. No sabia que això existia. Seguiu aixi!

    ResponElimina